Om Stutteri Hjortebo

Stutteri Hjortebo er et af Skandinaviens førende fuldblodsstutterier. Gennem snart 50 år har vi arbejdet med at opdrætte de bedste og hurtigste fuldblodsheste i Skandinavien.
Stutteri Hjortebo er beliggende i Bjerringbro i Midtjylland. Stutteriets folde er beliggende i Gudenådalen, og vi opdrætter galopheste baseret på en filosofi om masser af motion, individuel fodring og pasning, kontinuitet og omhyggelighed.
Det allerførste føl blev født i 1967, så det er en lang tradition, erfaring og passion, der ligger bag Hjortebo-opdrættene.
Galopnews.dk besøgte Stutteri Hjortebo i august 2016 og det er der blevet en fin artikel ud af, hvor en del af baggrunden og historien bag om Hjortebo kan læses her.
Stutteri Hjortebo har været de mest vindende opdrættere i Danmark i en årrække og har herudover bl.a. modtaget Hestesportens Gallapris hvert år fra 2007-2014. Stutteriet har flere gange også været Skandinaviske Opdrætterchamps, senest i 2014, 2015 og 2016.
Der har været mange fantastiske oplevelser gennem årene – og 2016 var et helt fantastisk med sejr i følgende storløb:
Herudover er vinderen af Altamiralöpning, Imala, og af Larch Ærespræmie, Steelgirl Carlras, opfødt på Stutteri Hjortebo.
I 2017 er Stutteri Hjortebos afkom kommet godt fra start med bl.a:
Pokalløb (L) dobbelt sejr med Falconet foran Karmastrikesback
Dansk Breeders Cup 2017 dobbeltsejr med Suspicious Mind foran Beaufort Twelve.
Zawawi Cup (GRP 3) – Lands End (det var 4. start og 4. sejer i 2017).
Petit Prix – Kings Son (2 sejre i 2017)
og sejre af Sir Herman, Robinia Face, Aithusa, Eyes Wide Shut, Call of Duty. Trap Queen, Queen Lilly, Sir Oliver, My Legend
Stutteri Hjortebo har avlshingstene Appel Au Maitre og Center Divider stående, og i bedækningssæsonen modtages hopper til bedækning. Læs om avlshingstene her https://hjortebo.dk/avlshingste/
Stutteriet ejes og drives af Jette og Søren Hjorth Jensen. Vi inviterer altid gerne indenfor til et besøg på Stutteri Hjortebo. Kontakt os på:
Mobil +45 40882711 eller mail: hjortebo.stutteri@mail.tele.dk
Jette og Søren Hjorth Jensen med KARMASTRIKESBACK og Per-Anders Gråberg. Vinder Dansk Breeders Cup 2016.